ECHOS u pokretu 2022

Poštovani članovi udruženja,

Shodno prethonom uspehu i interesovanju, ECHOS će na predstojećoj Prolećnoj kardiološkoj radionici koju organizuje AMEC – Akademski Medicinski Edukacioni Centar, od 14. do 17. aprila 2022. godine, ponovno organizovati sesiju ECHOS U POKRETU – Najinteresantniji ehokardiografski slučajevi regionalnih zdravstvenih centara iz Srbije.

U okviru sesije će biti prikazana 3 ilustrativna slučaja iz regionalnih zdravstvenih centara jer ECHOS želi da pokaže da dobra kardiološka praksa nije rezervisana samo za akademske centre.

Ovom prilikom vas pozivamo da prijavite svoj klinički i ehokardiografski slučaj koji biste prikazali u okviru ove sesije, članovi upravnog odbora udruženja će pomoći oko pripreme prezentacije i slučaja. Dovoljno je da nas kontaktirate slanjem mejla na echocardio.serbia@gmail.com.

Za samu prijavu nije potrebno da pripremate slučaj, već da nam pošaljete nekoliko rečenica o kakvom kliničkom i ehokardiografskom scenariju se radi i da posedujete sačuvane snimke u bilo kom formatu.
Rok za prijavu slučaja je 01.03.2022. godine, nakon čega ćemo odabrati najbolje slučajeve koji će biti prikazani na radionici.

Sa nestrpljenjem očekujemo vaše prijave i slučajeve.